Mijn naam is Kor Vanschoelant, een ervaren freelance Linux-systeembeheerder en netwerkbeheerder. Met een passie voor alles wat met Linux en netwerken te maken heeft, help ik bedrijven en particulieren bij het beheren en optimaliseren van hun IT-infrastructuur.

Sinds 2004 ben ik eigenaar en beheerder van mijn eigen webhostingbedrijf, ko-host.be, met veel zorg en toewijding. Als systeembeheerder begrijp ik het belang van een betrouwbare en veilige hostingomgeving. Ik zorg ervoor dat uw website of applicatie optimaal draait, met minimale downtime en maximale prestaties.

Als freelance professional ben ik flexibel en kan ik mij aanpassen aan uw specifieke behoeften. Of u nu een klein bedrijf bent dat hulp nodig heeft bij het opzetten van een nieuw netwerk, of een gevestigd bedrijf dat ondersteuning zoekt voor uw bestaande Linux-omgeving, ik sta voor u klaar.

Mijn expertise strekt zich uit tot verschillende aspecten van netwerkbeheer, waaronder configuratie, monitoring, beveiliging en probleemoplossing. Ik werk nauw samen met mijn klanten om te begrijpen welke doelen zij willen bereiken en bied oplossingen op maat die aan hun specifieke eisen voldoen.

Met mijn uitgebreide ervaring en diepgaande kennis van Linux-systemen en netwerken, kan ik u helpen uw webhostingomgeving te optimaliseren en maximale beschikbaarheid en prestaties te garanderen. U kunt erop vertrouwen dat uw IT-infrastructuur in goede handen is.

Neem vandaag nog contact met mij op om te ontdekken hoe ik uw organisatie kan ondersteunen als freelance systeem- en netwerkbeheerder. Of u nu betrouwbare webhostingdiensten nodig heeft of gespecialiseerd advies over netwerkbeheer, ik sta voor u klaar.

Kies voor de expertise van Kor Vanschoelant Freelance Linux en Network Management en laat uw IT-omgeving optimaal functioneren. Bezoek mijn website op ko-host.be voor meer informatie en om contact met mij op te nemen.