ko-host.be de webhosting tak van

L&Ko bv

Wij zijn een creatief en dynamisch duo met verschillende activiteiten.

Ko-host.be onze webhosting tak reeds actief is van 2004.  

We streven om de beste oplossingen uit te werken voor u. Met specialisering in linux server oplossingen, verschillende programmeertalen en een goede kennis van netwerken.

Met onze servers in Een Leuvens datacenters en verbindingen naar de grote backbones bieden wij een sterke en onklopbare webhosting aan.

We Bieden u dan ook Lifecycle hosting aan. Dit wil zeggen dat u bij ons terecht kan als u een eigen website wilt bouwen, maar evenzeer als u doorgroeit naar een eigen server tot zelfs een eigen cloud.

Onze diensten starten met snelle shared hosting accounts vanaf € 2.5 per maand en groeien mee met uw behoeften (reseller accounts, vps, dedicated servers, colocation / housing).

Naast onze hosting services bieden we ook backup services aan zowel voor de thuisgebruiker, zelfstandige als voor grotere volumes.

Want zeg nu zelf, al die tijd die je steekt in die offertes, je agenda, je vakantie foto’s. Het zou toch zonde zijn moesten die nu net niet geback-upt zijn of moest die smerige inbreker toch ook wel die externe harde schijf mee hebben zeker. Weegt 100 € per jaar op tegen het verlies van die kostbare gegevens ?

Our Mission

A paragraph describing your company’s goals or mission statement. This section is meant to help visitors understand the purpose of your business.
Sourdough bread2 e-mail domein en website hosting belgie uw e-mail, website hosting en domein snel online
Sourdough bread1 e-mail domein en website hosting belgie uw e-mail, website hosting en domein snel online