wie zijn we

Home > wie zijn we
 

l&ko BV is een dynamisch IT bedrijf dat ernaar streeft om de beste oplossingen voor zijn klanten te voorzien. Met specialisering in linux server oplossingen, verschillende programmeertalen en een goede kennis van netwerken.

Met onze servers in een Leuvens datacenter en verbindingen naar de grote backbones bieden wij een sterke en onklopbare webhosting aan.

We Bieden u dan ook Lifecycle hosting aan. Dit wil zeggen dat u bij ons terecht kan als u een eigen website wilt bouwen, maar evenzeer als u doorgroeit naar een eigen server tot zelfs een eigen cloud.

Onze diensten starten met snelle shared hosting accounts vanaf € 2.5 per maand en groeien mee met uw behoeften (reseller accounts, vps, dedicated servers, colocation / housing).

Naast onze hosting services bieden we ook backup services aan zowel voor de thuisgebruiker, zelfstandige als voor grotere volumes.

Want zeg nu zelf, al die tijd die je steekt in die offertes, je agenda, je vacantie foto’s. Het zou toch zonde zijn moesten die nu net niet gebackupt zijn of moest die smerige inbreker toch ook wel die externe hardeschijf mee hebben zeker. Weegt 60 € per jaar op tegen het verlies van die kostbare gegevens ?

Gratis domein naam

We bieden u een gratis domeinnaam aan bij een 2 jarig plus web hosting pakket en een eenjarig pro pakket

99.9% Up-time Garantie

We geven u de garantie dat we niet streven naar 99.9% up-time maar naar 100% up-time. Daarvoor hebben we de beste partners uitgekozen qua datacenter, up-links, betrouwbare software ….

Support

Bij ons krijgt u niet een of andere helpdesk medewerker aan de telefoon die zijn script afwerkt. Wel de zaakvoerder / systeem admin die dus meteen een overzicht heeft met welk issue u te kampen heeft. Ja Ik ben ook 24/7 bereikbaar (voor degene die er geen misbruik van maken) al slapen we hier ook graag even tussen 4:00 en 11:00. Voor niet dingende issues vragen we dus aan eerst een bericht te sturen via het contact form of whatsap.

Directadmin controle paneel

Het Directadmin controle paneel is naar keuze in te stellen op de taal die u wenst en de layout die u het pretigst vind om in te werken.

One click script installatie

Via de Instalatron sort-ware kan u erg snel een 150 tal cms, blog, forum, webshop scripts installeren, up to date houden en back-uppen zonder enige voorkennis Zo kan je een vliegende start maken en je website binnen enkele uren online hebben.

 
728+ people trust ko-host.be Join them today